Prosize kapsule

Bosanski Rambo dobio batine zbog svađe na Facebooku

Nedžad Kličić (34) iz Cazina u Bosni i Hercegovini, regionalnoj javnosti poznat kao Rambo, teško je pretučen u Cazinu, kada se fizički sukobio sa Agimom Murtićem (34).

Kličić, koji je poznat po videoklipu “Rođen za akciju”, na kojem se vidi kako puca iz automatskih pušaka i baca ručne granate zbog čega je osumnjičen za nezakonito posedovanje oružja i eksplozivnih sredstava, teško je povređen u tuči koja se dogodila posle svađe sa Murtićem na Fejsbuku.

Posle tuče sa Murtićem, Kličić je u Kantonalnu bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću primljen s lomovima rebara, povredom grudnog koša, slomljenom vilicom, a prema rečima radnika bolnice, nije sečak ni sećao šta mu se dogodilo. Trenutno je u stabilnom stanju.

“Kličić je s mobilnog telefona pozvao policiju i kazao da je napadnut u Puškarima kod automehaničarskog servisa “Semanić”. Policija ga je na mestu događaja zatekla na tlu, sa teškim povredama. Na licu mesta bio je i njegov napadač”,  izjavio je za “Dnevni avaz” Marijan Šimić, vršilac dužnosti policijskog komesara Unsko-sanskog kantona.

Murtić, koji je pretukao ramba, u tuči je lakše povređen i priveden je u policiju.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar