Prosize kapsule

Asus – Lamborghini za Ruse

Tržištu u Rusiji, ili tržištu ruskih bogataša, Asus je namenio četiri mobilna uređaja iz linije Lamborghini. Reč je o dva mobilna  telefona, jednom tabletu, i jednom smart telefonu. 

Ono što izdvaja ove modele nisu tehničke specifikacije i mogućnosti, već podatak koliko imaju zlata, safira i krokodilske kože. Smart telefon TL700 izrađen je od zlata i krokodilske kože, a ekran je zaštićen safirnim staklom. Ekran rezolucije 800 x 480 piksela ima dijagonalu od 3,7 inča, a OS je Android 2.3. Ugrađeno je 4 GB memorije, kamera od pet megapiksela i baterija od 1.500 mAh. Cena smart telefona iznosi 2.750 dolara.

Tablet L2800 je opremljen 9,7-inčnim ekranom rezolucije 1.024 x 768 piksela sa safirnim staklom, ali nema zlata. Ima Qualcommov procesor sa radnim taktom od 1,2 GHz, kao i 512 MB RAM-a, 4 GB ugrađene memorije i ulaz za microSD memorijske kartice. Cena tableta je 2.300 dolara, a u najavi je nadogradnja na ICS što će verujemo veseliti buduće vlasnike (ovime se proizvođač valjda iskupljuje za nedostatak zlata na tabletu).

Uređaji će se na ruskom tržištu u prodaji pojaviti tokom avgusta. Nema informacija o tome hoće li se prodavati i izvan Rusije.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar