Prosize kapsule

Pet trikova za samopouzdanje u seksu

Samopouzdanje je nešto što je u spavaćoj sobi izuzetno važno. Bejzbol igrač sa velikom palicom ne znači apsolutno ništa ako nema dovoljno samopouzdanja da raspali lopticu. Pa, kako postići to samopouzdanje na frontu na kojem su ginuli mnogi?

Sigurno ne tako što ćeš da stojiš ispred ogledala i razgovaraš sa svojim “vršnjakom”. Takođe ni tako što ćeš besomučno gledati porniće i pokušavati da ih oponašaš. Ovih pet načina da pojačaš samopouzdanje u krevetu povešće te na put kojim do sada verovatno nisi hodio, ali hoćeš. O, da. Hoćeš.

Masturbacija

Ko bi mogao da pomisli da mlaćenje kobaje može pozitivno da utiče na samopouzdanje? Može, a evo i kako. Ta vrsta bliskog kontakta sa alatom koji poseduješ može značajno da utiče na samopoudanje u smislu da znaš čime tačno raspolažeš. Ukoliko misliš da “nisi dovoljno dug”, eksperimentiši i obrati pažnju kad sledeći put budeš “davio pevca”. Probaj da objektivno sagledaš njegove dimenzije. Vrlo je verovatno da ćeš pomisliti: “Hm, pa ovo i nije tako loše, u stvari”. Takođe, tokom seksa pamti poze koje te manje, a koje više uzbuđuju pa po potrebi pribegavaj jednim ili drugim. Tako ćeš izbeći prebrzo svršavanje i slične “incidente” koji se po pravilu završavaju i urušavanjem samopouzdanja.

Pripreme i predigra

Mnogo muškaraca ne kapira značaj predigre. Nije foru samo u’vatiti i strsiti za tri minuta (dobro, jeste ponekad), već uživati u iščekivanju i produbiti tenziju do granice izdržljivosti, što će sve kulmunirati grandioznim orgazmičkim krešendom. Je l’ tako? Tako je. Šalu na stranu, prvo, predigra je bitna zbog toga što ćeš tako “podići temperaturu” i pripremiti partnerku. Pritom, to nije samo pripremanje piste za prizemljenje tvog aviona, već i šansa da istražiš njeno telo. Što ga bolje poznaješ, bolje ćeš znati šta i kako da radiš, a samim tim ćeš biti i samouvereniji. Predigra je dobra prilika da saznaš šta ona još voli (osim tvog spolovila) i taj uvod često ume da bude jednako zadovoljavajuć i uzbudljiva kao i kompletan seks. Uostalom, razmisli koliko će ti skočiti samopoudanje ukoliko tvoja ženka svrši više puta čak i pre nego što je tvoj avion sleteo na pistu?

Spusti se dole

Hajde, momci, 2012. godina je. Ako nisi istraživao ispod ekvatora, šta kog đavola čekaš? Pa to je, bre, poput video igrice za odrasle, svakakvih “dugmića” tu ima. A tvoj jezik je savršen za upravljanje igrom i pritiskanje “dugmića”. Odaćemo ti jednu tajnu: jako mali broj muškaraca zna šta i kako treba da radi dole. Ukoliko ovladaš time (pisali smo već i kako), ukoliko tvoja partnerka svrši bez upotrebe tvog penisa, ne postoji bolji način da podigneš i učvrstiš svoje samopouzdanje.

Osluškuj je

Ženu, a i njenu vaginu. Dakle, ovo ne znači da treba da budeš papučar, već se odnosi na seks. Kada kreneš u akciju, oslušuj njene uzdahe, brzinu njenog disanja, prati pokrete (ako se, recimo, jako izvija dok je obrađuješ jezikom, gotovo je sigurno da radiš dobro to to radiš) i vlažnost njenih osetljivih zona. Onda upamti šta si joj radio pa je tako odreagovala i u svakom trenutku u spavaćoj sobi ćeš imati bar jedan adut za uspešnu noć. A sve što ti je potrebno je – obraćanje pažnje.

Kreativnost

No, osim tog jednog aduta kojim si ovladao, moraš ih imati još. Upamti i pribeleži ako treba: Nikad nemoj da prestaneš da istražuješ, budeš kreativan i iznenađuješ je u krevetu. Žene to obožavaju. Nove stvari ih pale. Čak i ako si probao mnogo toga što prosečan čovek nije, napravi iznenađenje u suprotnom pravcu: priredi joj, recimo, jednostavan, žestok i brzinski seks. Promene i eksperimentisanje daće vam osećaj živosti i dozu uzbuđenja. Samopouzdanje, naravno, dolazi sa tim u paketu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.