Prosize kapsule

Corsair-ova napajanja za najzahtevnije

Corsair model AX1200i reklamira kao najnaprednije modularno napajanje za igrače i entuzijaste

Igrače, overclockere i entuzijaste moglo bi zanimati Corsair-ovo predstavljanje novih modela kompjuterskih napajanja. Kompanija predstavlja modernizovana napajanja iz HX Professional linije, koji sada imaju 90-postotnu energetsku efikasnost (80 Plus Gold sertifikat), kao i mogućnost tihog rada bez uključivanja ventilatora pri niskom opterećenju. Corsairova HX serija biće dostupna u verzijama od 650, 750, 850 i 1.050 W.

Vrh ponude predstavlja AX1200i, kompanijino najnaprednije napajanje za zahtevnu klijentelu. Napajanje je zasnovano na DSP dizajnu sa digitalnom kontrolom naponskih sklopova za “čistu” struju, što je omogućilo i nisko zagrevanje, kao i visoku energetsku efikasnost od 92 posto, uz koju dolazi i 80 Plus Platinum sertifikat. Corsair AX1200i ima modularan dizajn, kao i mogućnost tihog rada bez uključivanja ventilatora ukoliko je opterećenje ispod 40 posto u odnosu na maksimalnih 1.200 W.

Napajanje ima i podršku za tehnologiju Corsair Link, koja korisnicima omogućuje podešavanje brzine vrtenja 140-milimetarskog ventilator, kao i očitavanje temperature, potrošnje, efikasnosti i ostalih radnih parametara. Corsair AX1200i i nova HX linija u prodaji će se naći tokom avgusta, kada će biti poznate i njihove cene.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.