Prosize kapsule

Metallica nudi 50.000 dolara za otkrivanje ubice (VIDEO)

Članovi američkog rok sastava Metallica pridružili su se akciji Federalnog istražnog biroa (FBI) u potrazi za ubicom jedne njihove obožavateljke, 20-godišnje studentkinje Morgan Harington.

Naime, 17. oktobra 2009, Morgan je otišla na koncert Metallice u Šarlotsvilu, u državi Virdžinija. Nakon koncerta, devojka je odlučila da se stopom vrati kući i tu joj se gubi svaki trag. Njeno telo pronađeno je tek tri meseca kasnije u jednom polju nekoliko kilometara od grada. Devojka je bila silovana i potom ubijena.

Frontmen grupe Džejms Hetfild odlučio je da pomogne FBI tako što je ponudio novčanu nagradu u iznosu od 50.000 dolara onom ko pomogne u rasvetljavanju tog slučaja. Pevač je snimio video i postavio ga na Jutjub i na sajt FBI.

“Zapamtite, svaka informacija, ma koliko vam se činila nevažna, mogla bi da bude ključna za istražitelje u rešavanju zločina”, poručuje Hetfild u snimku.

U međuvremenu, Metalika nastavlja turneju u Americi. Nedavno je bend izdao album “Beyond Magnetic” na vinilu, limitirano izdanje sa četiri nove pesme.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.