Prosize kapsule

Bogataš traži od žene polovinu njene skupe kolekcije cipela

Jedan bogati Njujorčanin podneo je tužbu protiv svoje bivše žene kada je saznao da ona ima oko 1.200 pari skupocenih cipela, za koje on nije znao za vreme razvoda. On sada traži da se i cipele nađu među imovinom koju će podeliti.

Danijel Šak (52), strastveni igrač pokera, tvrdi da mu njegova bivša žena Bet Šak, nikada nije rekla da ima čak 1.200 pari dizajnerskih cipela. Danijel, koji je morao da podeli stan od 7,5 miliona dolara na Petoj aveniji sa svojom doskorašnjom suprugom, izjavio je da je ona od njega krila svoju ogromnu zalihu cipela verovatno u tajnoj sobi, s obzirom na to da ih nikada nije video.

Njihov razvod sada dobija i drugu stranu, jer cipele nisu prijavljene prilikom podele imovine i Danijel smatra da ima pravo na čak nekoliko stotina hiljada dolara od njihove vrednosti. Međutim, ono što njega zbunjuje je činjenica da je saznao i da je opsesija za cipelama njegove supruge, našla mesto u brojnim tv emisijama, a da on to nije znao.

Bet Šak, inače majka troje dece, je na svojoj Fejsbuk stranici okačila fotografije cipela i čak je pokrenula i svoj sajt koji potvrđuje njenu opsesiju, a zove se “Cipele zauvek”, gde piše o najaktuelnijim trendovima u obući. Ona ima nameru i da pokrene svoju liniju proizvodnje cipela.

“Ne mogu da verujem. Moj bivši muž je izjavio da nije znao za ormar koji je bio u našoj spavaćoj sobi”, rekla je Bet.

Danijel, s druge strane, insistira na tome da je za supruginu tajnu otkrio tek posle razvoda i procenjuje njenu kolekciju na milion dolara, od čega mu kako kaže pripada najmanje 35 odsto. Danijel je poznat kao strastveni igrač pokera koji je prošle godine izgubio milione dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar