Prosize kapsule

Šest odvratnih misli za odlaganje orgazma

Ponekad si zagoreo. Ponekad si jednostavno suviše napaljen, želiš da seks traje što duže a impulsi odozdo ti signaliziraju da će biti upravo suprotno. Zato su ti ponekad potrebne neke zaista odvratne misli da bi uzbuđenje splasnulo i da bi uspeo da odložiš orgazam. Ali pazi – moraš biti umeren da ne bi prekoračio tačku posle koje nema povratka i posle koje neće splasnuti samo uzbuđenje već i ono što nikako ne bi trebalo da splasne – tvoj posnosni kopljanik.

Neke od ovih misli neće biti lepe, u tome i jeste poenta, ali ti devojka zasigurno neće moći reći da si mislio na drugi dok ste se seksali. I nemoj nikako da joj kažeš o čemu si stvarno razmišljao.

Vrlo stara gola žena

Na lestvici odvratnih misli, ovo je jedna od onih koje se kotiraju jako visoko. Zamisli bakutu koja je dole osedela i otromboljila se ili, još bolje, koja je nekim čudom obrijana. Ako ti to ne pomogne da odložiš orgazam, ništa neće.

Ovako neka će završiti pos’o

Jedenje blata

Ne znamo zašto nam je ovo palo na pamet, ali setili smo se tog osećaja sa nekih festivala i partija blatnjavog fudbala. Ljigavo, odvratno, smrdljivo blato među zubima nikako nije prijatan doživljaj. Nemoj samo da preteraš sa uživaljavanjem, da ti ne bi pozlilo, jer u tom slučaju možda nećeš prerano svršiti, ali ćeš svakako uprskati seks. Možda i bukvalno.

Nikad nisi probao blato? Amateru.

Injekcija u jaja

Treba li ti objašnjenje? Ovo je nešto što će užasnuti 99,9 odsto muškaraca, a ovakva misao će ti tokom seksa gotovo sigurno skrenuti misli dovoljno dugo da odložiš orgazam. Takođe, nemoj zamišljati kako ti ovakvu injekciju daje neka seksi medicinska seka. Perverznjak si, znamo te.

Injekcija može, doktorka ne može

Trudnoća

Ovo još i nije tako strašno. Mada, kada samo pomisliš koliko koštaju pelene, kašice i ostala bebeća oprema, može ti se učiniti strašnijim čak i od injekcije u skrotum. Zamisli samo neprospavane noći, nervozu i svađe sa ženom u postporođajnoj depresiji…deluje destimulišuće, zar ne?

Bebeća posla za destimulaciju

Davljenje

Ako si se ikada našao u previše nemirnoj i dubokoj vodi u kojoj si jedva kontrolisao situaciju, garantovano se sećaš tog podlog osećaja. Počeo si da paničiš, a najviše od svega želeo si da se što pre dočepaš površine i da nekako tu i ostaneš, ako je moguće. Seti se osećaja.Zadrži dah i nemoj suviše brzo da “potoneš”.

Da mi je biti morski pas

Trula životinjska lešina

Zavisno od toga koliko dobre osećaje imaš u preponama dok trsiš svoju dragu, moraćeš da zamisliš više ili manje odvratnu lešinu. Ako ti je mnogo dobro, onda lešina mora da bude opako loša. Zamisli neku raščerečenu svinju koju su spopali debeli crvi. Ili jednostavno pogledaj neki spot Cannibal Corpsea pre seksa i potrudi se da upamtiš što više detalja.

Sve ove mentalne slike su gadne na svoj način. Preporučujemo ti ih samo ako si brz na okidaču ili ti se baš u važnom trenutku sva životna napetost slila u to veče, preteći da od tebe načini mučenika koji svršava poput zeca. To je, nekako se čini, ipak gadnija slika od svih prethodno pobrojanih, zar ne?

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

4 komentara na “Šest odvratnih misli za odlaganje orgazma

  1. ILI zamišljaš smežuranu babu sa 3 skrnava zuba kako ti ubrizgava blato u levo jaje, naravno, ne sterilisanom inekcijom. 😉

  2. Ja mislim da je ova najstrasnija :
    Zamislite da se spustate analnim otvorom na zilet i kocite mudima,verujte deluje 😉

  3. Meni nista ne pomaze. Misli na pedere ne pomaze, misli na to kako govnima mazes zid ne pomaze, misli na bakutu komsinicu sa 1 sprata sto izgleda kao hodajuci zombi ne pomaze, misli na fudbalsku utakmicu ne pomaze, misli na to kako te je cale lemao kad si bio klinac ni to ne pomaze. Sta god da pomislim nista ne moze pomoci 🙁

Ostavite komentar