Prosize kapsule

Pošalji joj piće (kako treba)

Jedna od dobrih starih fora kako prići devojci u izlasku svakako jeste slanje pića. Međutim, kao i za svaki dobar posao i o ovome treba dobro promisliti i razraditi kako to uraditi. Iako izgleda vrlo lako i prosto, verujte da i ovde postoje finese koje o muškarcu mogu dosta toga da kažu. Ako to tako olako shvatiš i kažeš konobaru: „Pitaj devojke šta piju…“ najverovatnije da ćeš od konobara i dobiti negativan odgovor ili samo sleganje ramenima izdaleka…

Mislim, ukoliko su u pitanju normalne devojke koje ne poznaješ. Postoji i opcija da su u pitanju one koje su i izašle moleći nebesa da će se naći što više takvih kao ti, pa će se iz izlaska vratiti kući pijane i to sa otprilike više para u novčaniku nego kad su kretale od kuće. Dobro, može i da ti se posreći ali da ne bi rizikovao, najbolje je da se malkice potrudiš jer to stvarno ništa ne boli.

Prvo treba da ošmekaš situaciju da se ne bi desila seljačka stvar (koja se često dešava) a to je da devojkama pošalješ piće baš kad im je stigla njihova tura. Mislim od toga nema goreg jer ti sigurno ništa time nećeš postići a i one će se pitati čemu sad ovo. Znači, piće se šalje u momentu kad je pri kraju ono koje se već pije.Hoću da kažem, treba potrefiti i momenat.

Ako od svoje love pije kiselu…

Bilo bi dobro i da pitaš konobara šta piju ona i njene drugarice pa da im pošalješ istu turu bez onog da ih konobar pita. Mnogo je bolje i džekovskije da im stigne ono što već piju nego da one same naruče. Mada, ako si u sumnji da je u pitanju ženski ološ i da ne želiš neko preterano iskreno i pravo upoznanje nego onako, na jedno veče i slične priče, onda je bolje da ih konobar pita šta piju. Jer tu se u glavnom na keca prepoznaje taj ženski ološ… Znaš ono, kad sama plaća pije kiselu vodu a kad je neko drugi pita pije Smifnoff ili tako nešto. E ako se to desi onda valjda i sam znaš šta ti je činiti. Nego, ovde se radi o tome da želiš da budeš frajer pred njom i da želiš frajerski da pošalješ piće.

Dok joj konobar odnosi tvoju turu i dok joj saopštava od koga je, obavezno je posmatraj. Ako je ona raspoložena i sa smeškom ti se zahvali migom, nazdravljanjem ili tako nečim, onda je dragi moj, to zeleno svetlo da joj priđeš. I nemoj odmah kao napaljeni tinejdžer da trčiš do nje. Sačekaj malo, udahni, skupi samopouzdanje, izbroj dokle treba da brojiš, opet udahni i tako spreman se uputi do njenog stola za nekih desetak minuta.

A kada joj priđeš… Budi spontan i prirodan. Predstavi se njoj i njenim drugaricama, ali naravno sa akcentom da si nju želeo da upoznaš. Nemoj biti napadan u priči ali sa druge strane nemoj biti ni mutav. Normalno se ponašaj i smireno razgovaraj. Ukoliko primetiš da ona i njene drugarice imaju internu temuili su se okupile zbog nekog specijalnog razloga, ljubazno se pozdravi sa njima a njoj (opet akcentovano) reci da ti je bilo drago da ste se upoznali.

…a na tvoj račun naručuje Smirnoff – zaobiđi je

Ovaj način upoznavanja naravno da nije jedini i naravno da devojci u izlasku možeš prići i bez ture pića koju ćeš platiti njoj i njenim drugaricama. Međutim, ako proceniš da bi ti moglo biti lepo sa njom još koji put da se sretnete negde u gradu ili u izlasku, poslušaj ove savete. Ovakav prilazak devojci govori da je frajeru stalo do upoznavanja, da je pristojan i da zaslužuje normalan odnos.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.