Prosize kapsule

Najluđi sajtovi za upoznavanje

Sam si i tragaš za nekim ko je jedinstven i poseban poput tebe. Obične društvene mreže za tebe nisu dovoljne i privlačne? Ne brini. Evo nekih predloga orijentisanih ka različitim grupama ljudi i, još preciznije, njihovim fetišima i subkulturnim pripadnostima. Biraj.

Gotičari

Nosiš crnu garderobu i ideš na tematske gothic večeri. Ponekad se i diskretno našminkaš, ali to samo kad je sigurica da ćeš da opališ neku debelu gotičarku. Svaki gotičar koji drži do sebe (računamo da si takav), međutim, mora da nađe srodnu napaćenu dušu sa kojom će da podeli dobro i zlo…khm, ok, samo zlo. I tamu. Ovo je pravi sajt za tebe: GothicMatch

Mačkoljupci

Ako voliš mačke, ovo je prava stvar za tebe. Moći ćeš da uživaš sa sebi sličnima, bez da ti neke sere o tome kako “one ostavljaju dlake” i slično, a nigde na vidiku nema ni jebenih dog lovera. Sloboda i slavljenje različitosti. Jedino što može da ti se desi da naletiš na Koštunicu, ali šta da se radi. Ne može sve da bude savršeno. Ovo je adresa: PURsonals.com

Zvezdane staze ljubavi

Ako smatraš da Star Trek nije obična franšiza, već način života, onda bi svakako trebalo da se uključiš na Trek Passions. Velike su šanse da pronađeš neku zanimljivu cicu koja voli isto što i ti (dobro, nisu, ložimo te) i da srećno i dugovečno poživite gledajući serijal iznova i iznova. Poseti Trek Passions.

Konjski kostimi

Poseduješ kostim konja? I to te loži? I lože te cure u sličnim kostimima? Nismo tu da sudimo već da pomognemo. Pounced je lokacija za tebe. Ako je kostimiranje u konja ili svinju tvoja zamisao dobre zabave, ovaj sajt je mesto na kojem možeš pronaći srodnu dušu.

Štreberi

Oduvek si bio geek. Nekada su te ismevali, ali sada, kada su kompjuteri postali glavna fora, došlo je tvojih pet minuta. Dominiraš. Ipak, iako znaš da isprogramiraš svašta, ribe se i dalje ne pale na to. Pritom, voliš Harija Potera i Gospodara Prstenova. Srodnu dušu ćeš, u tom slučaju, najlakše naći na adresi Geek 2 Geek.

Farmeri i pošteni seljaci

Muči te suša i to što je rod maline ove godine debelo podbacio? Ne znaš da li je bolji “Toma Vinković” ili “Zetor”? Izraelski sistem za navodnjavanje ti ne šljaka kako treba u plasteniku? Jerry Miller je čovek na čijem ćeš sajtu Farmers Only pronaći one koji su opterećeni sličnim problemima, a možda ćeš usput pronaći i neku seksi farmerku da zajedno zasadite seme svoje sreće i uberete slatke plodove. Overi.

4:20

Ukoliko si upoznat sa onom starom da 4:20 nije samo vreme u toku dana, već i stanje uma, onda bi greh bio da ženu svojih snova ne pronađeš na sajtu 420 Dating. Ovo je, dakle, dejting sajt zasnovan na obožavanju marihuane. Možda padne i seks, ako budete u stanju.

Pankeri

Ako se kuneš u Joey Ramonea, a za Džoni Rotena bi voleo da ti bude ćale, jasno je da si poput Sida Višiza kojem je potrebna, naravno, Nensi. Svakako ti nije potrebna neka ludača koja će te izbosti nožem, ali za sve ostalo tu je PunkMatch.com. Idealno mesto da ljuti panker nađe neku slatku pankerku.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.