Prosize kapsule

Osnovna pravila trojke

Svi mi obožavamo trojku ali ju je možda deset odsto nas zaista i isprobalo. Svi smatramo da bismo mogli i pet riba da opslužimo, ali pomisliš li trezveno i objektivno koliko je samo pažnje potrebno za samo četiri sise – videćeš da trojka uopšte nije naivna avantura. Zato treba da znaš osnovna pravila.

Trojka nije kao običan seks – zahteva mnogo više mašte i osetljivosti. Moraš imati mnogo više obzira i biti manje sebičan nego inače. Ako planiraš trojku, u tu situaciju moraš ući sa idejom šta želiš da radiš, ali i kako to da sprovedeš. Upravo tu su ti potrebna neka pravila.

Razumevanje osnovnih pravila trojke pomoći će ti da izbegneš neke uobičajene greške. Različite su vrste trojki u kojima možeš učestvovati, ali mi ipak tipujemo na stari muški san – trojku sa dve žene. Pritom je verovatno poželjno i da budu blago biseksualne kako bi mogle i međusobno da se do’vate, je l’ te.

Pravilo 1 – Utvrdi pravila

U situaciji u kojoj imaš seks sa dve ribe, svako od vas ima svoja pravila i ograničenja. Bitno je da saznaš gde su njihove granice i da ih poštuješ inače se može desiti da akcija bude prekinuta ukoliko neku od tih granica pređeš. Dakle, pitaj „sparing partnerke“ šta vole, a šta ne.

Ukoliko je jedna od učesnica tvoja partnerka/žena, imaj u vidu da ovo iskustvo može uticati na vašu vezu. Zato moraš da znaš koje će tačno stvari biti ok tvojoj ženi, a koje ne. Ove druge izbegavaj da ne bi posle bilo „Đubre muško, mene nisi lizao a nju si zalapao k’o Lesi!“. Upamti, ako u trojci budeš napravio neku glupost, ima da ti prebacuje to dok si živ jer, ma koliko i ona želela da bude deo akcije, ipak će drugu ženu smatrati za konkurenciju. Najbolje je da toj drugoj pružiš jednako što i svojoj partnerki ili možda čak i malo manje. OVO JE EKSTREMNO VAŽNO PRAVILO. Ukoliko si, pak, u šemi sa dve ribe od kojih ti nijedna nije partnerka, onda ovo ne važi, mada je sasvim u redu da ih obe zadovoljiš podjednako.

Pravilo 2 – Daj koliko možeš i budi strpljiv

Iako možda očekuješ da pažnja dveju žena bude usmerena 100 odsto na tebe, istina je da se može desiti i da te povremeno zanemare i posvete se međusobnim igrama. Nema potrebe da se zbog toga osećaš uvređeno ili bilo šta slično, već se trudi da se uključiš u igru gde god možeš. A mesta će uvek biti. Potrebno je, i jako važno, da svoja osećanja staviš po strani i u pogon staviš svoje telo i libido. Ukoliko se budeš ponašao kao ljubomorna devojčica, završićeš dureći se u nekom ćošku. Ukoliko se, pak, budeš ponašao kao napaljena seks mašina, učestovaćeš u svim igricama i nametnuti se ukoliko je potrebno.

U seksu „jedan na jedan“ svaka akcija izaziva reakciju i biva uzvraćena, dok je trojka više u obliku kruga i akcija se pomera sa osobe na osobu. Zato budi strpljiv. Fokusiraj se da napališ obe žene i pažnja će ti biti sigurno uzvraćena.

Pravilo 3 – Budi uvek zauzet

Čak i kada se desi da su žene zauzete zadovoljavajući se međusobno, uposli sebe. Pobrini se za grudi neke od njih, ljubi im leđa, vrat i druge dostupne erogene zone ili priredi oralni seks onoj kojoj možeš (ovo može njenu pažnju vrlo brzo da preusmeri na tebe).

Pravilo 4 – Budi pažljiv pri penetraciji

Ovo je situacija u kojoj ćeš se spojiti sa jednom ženkom i posvetiti joj se, dok će druga biti malo zapostavljena. Iz tog razloga, u zaskakanje se upusti samo kada si siguran da je to i jednoj i drugoj ok.

Iako je prirodno da budeš posvećen onoj sa kojom imaš koitus, ipak ne moraš da budeš posvećen njoj 100 odsto. I upravo tu leži čar trojke. Dok vodiš ljubav sa jednom, možeš da ljubiš i dodiruješ drugu ženu, a ukoliko ona to želi, možete zauzeti poziciju tako da joj pružiš i oralni seks. Jeste da to zahteva malo više pažnje i veštine, ali računamo na tebe.

Ovo nosi još jednu zamku – može se desiti da se suviše uzbudiš i svršiš pre nego što si planirao, zato ne uleći previše brzo u “double pleasure”. Budi odmeren. Ipak, nemoj previše tragično da shvataš ako svršiš prvi. Svejedno ćete svi biti zadovoljeni jer čak i ako prvi budeš gotov, i dalje ima milion načina da i partnerkama priuštiš dobar orgazam.

Pravilo 5 – Budi zaštićen

Kondomi se podrazumevaju. Takođe, sperma i vaginalni sekret sadrže različite materije koje ne bi bilo dobro razmenjivati između dve vagine, tako da za dodirivanje određene vagine koristi isključivo određenu ruku. I nemoj da se zbuniš. Što je sigurno, sigurno je. Ako imaš koitus sa obe žene, za svaku koristi drugi kondom. Ukoliko imaš sa nekom od njih analni seks, za to takođe koristi poseban kondom.

Pravilo 6 – Ovo nije veza

Posle svega, tokom post-seksualnog leškarenja sa dve nimfe, seti se da to nije veza (osim ako u trojci ne učestvuje tvoja devojka/žena). To znači da ne bi trebalo da prespavate zajedno jer će sve izgledati još uvrnutije kada se ujutru probudite. Svako “produžavanje” trojke može vrlo lako da se pretvori u katastrofu.

Za kraj

Ako je učestvovala tvoja bolja polovina, obavezno se drži priče da te je ona napalila i da si se mnogo više ložio na nju nego na ovu drugu. Šta god bilo istina, ipak je ona ta koja ostaje sa tobom i zato treba biti pažljiv. Trojka je eksperiment i nešto prolazno, veza sa tvojom partnerkom je nešto što ostaje. Zato je bolje da ona zna da je uvek na prvom mestu tvoje lestvice. To će te, uostalom, dovesti možda i do neke nove trojke.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.