Prosize kapsule

Suprugovo neverstvo pretvorila u oglas za prodaju kuće

Majka dvoje dece, koju je prevario muž, odlučila je da iskoristi aferu svog bivšeg muža sa 22-godišnjom instruktorkom joge kako bi prodala kuću u kojoj su nekada zajedno živeli.

Eli Zober (37) postavila je znak u svom dvorištu u Portlandu da prodaje kuću preko kog obavešava potencijalne kupce i ceo komšiluk, da je kuća na prodaju zbog neverstva njenog supruga.

“Muž nas je ostavio zbog 22-ogodišnjakinje… Kuću prodaje povređena, pomalo ogorčena i od skoro sama VLASNICA” – piše na znaku, uz dodatak da “Preljubnici nema potrebe da se prijavljuju”.

Par se rastao u aprilu nakon 10 godina braka jer je Eli Zober pronašla poruke mlade studentkinje u telefonu svog supruga u kojima ga ona pita kada će da stigne kod nje.

Par nedelja kasnije par se razveo i kuća je stavljena na tržište. Da situacija bude još čudnija, ideju za ovaj znak je dala Elina majka, a bivši muž se složio da je to dobra šala i odličan marketinški potez.

“Pričala sam sa njim o tome i on je bio oduševljen, rekao je da je genijalna ideja, i da će zbog ovog znaka ljudi sigurno zastati i pogledati kuću”, kaže Eli.

Reakcije komšija u Portlandu su različite i dok neki kažu da bi Eli trebalo svog muža da “zakopa u dvorištu” drugima se ne sviđa što svoje privatne probleme iznosi u javnost.

“Mi ne mislimo da radimo nešto loše. Ovaj znak je samo duhovit način da pomognemo prodaji naše kuće. Ne radi se o osveti. Šta je urađeno – urađeno je. Mi samo želimo da prodamo našu kuću. Voleli smo da živimo ovde, ali situacija je sad takva kakva je i moramo da je prodamo“, dodala je Eli.

Elini roditelji su “veoma ponosni” na znak koji je njihova ćerka napravila i ubedili su je da se ne zaustavi samo na tome već da napravi i magnete za frižider koje prodaje preko sajta i napravljeni su samo za monogamne kupce.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.