Prosize kapsule

Walkman na Androidu

Walkman F800

Sony je predstavio još jedan muziči uređaj sa Androidom. Reč je o modelu Walkman F800 sa multi-touch ekranom dijagonale 3,5 inča.

Ovaj Walkman se isporučuje sa Androidom 4.0 Ice Cream Sandwich, a osim što može pristupati Internetu preko Wi-Fi mreže, podržava i instalaciju aplikacija za Android. Sony je uređaj opremio sa nekoliko aplikacija koje uključuju e-mail klijent, kao i aplikacije za mape i multimediju.

Sa muzičke strane, čemu je uređaj primarno i namenjen, tu je tehnologija S-Master MX Digital Amplifier i integrisani zvučnici xLoud. Plejer će biti dostupan u kapacitetima od 8, 16 i 32 GB, a trajanje baterije deklarisano je na 25 sati reprodukcije muzike, odnosno na četiri sata reprodukcije videa. Cena uređaja na evropskom tržištu trebala bi iznositi 250 eura.

Takođe, predstavljen je i Walkman S770BT koji se isporučuje sa bežičnim Bluetooth slušalicama, a muziku može reprodukovati i preko ostale Bluetooth kompatibilne opreme. Među običnije modele namenjene manje zahtevnim korisnicima spadaju predstavljeni Walkmani E570 i E470.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.