Prosize kapsule

Gedžeti za 2012

M@N! je napravio izbor zanimljivih gedžete za 2012. godinu. Ako imate problem šta nekome pokloniti, ovi gedžeti bi vam rešili te probleme.

Binarni ručni sat

Ovaj zanimljivi gedžet je ručni sat sa LED lampicama koje prikazuju vreme u binarnom obliku – odlična stvar za treniranje mozga i zaj..ciju drugih kad vas pitaju za vrijeme.

Antikna slušalica za iPhone

Spoj najmodernije tehnologije i starinskog ugođaja – tako bi se mogao nazvati ovaj gedžet. Antikna slušalica spaja se direktno na vaš smart telefon, ima kabal koji se može razvući do 180 cm, a vaši gosti ostaće zapanjeni videvši ovu slušalicu na polici uz komentar “iz kojeg si ti veka??”.

Usisavač za PC u obliku vatrogasnog aparata

Mini usisavač u obliku vatrogasnog aparata, praktičan je za čišćenje tastature ili kućišta računara, napaja se pomoću dve AA baterije, i može vam uvek biti pri ruci kad vam je to potrebno.

MP3/FM zvučnik u obliku limenke piva

Još jedan u nizu nesvakidašnjih MP3 zvučnika koji muziku reprodukuju sa memorijske kartice. Ovaj izgledom neodoljivo podseća na limenku poznate marke piva, a vi pogodite koje.

Podloga za miš + kalkulator + USB hub

3-u-1 podloga za miš koja sadrži USB 2.0 hub sa 4 priključka, kao i digitron sa LCD osvetljenjem.

Torbica za CD-ove u obliku hamburgera

Torbica za 24 CD/DVD medija u obliku hamburgera – iako se u poslednje vreme uglavnom kao glavno sredstvo prenošenja digitalnog sadržaja koriste USB flash memorije, ponekad od koristi mogu buti i CD etui(torbice). Osim što je koristan, ovaj etui privlači izgledom. Zamislite samo začuđen pogled suputnika u automobilu dok otvarate hamburger vadeći audio CD, ili dok sa hamburgerom u ruci dođete kod prijatelja da mu popravite kompjuter.

Ronilačka maska sa DV kamerom

Plava ronilačka maska sa ugrađenom digitalnom kamerom rezolucije 1,3 megapiksela koja se napaja putem USB-a i sadrži 4 GB memorije. Sada možete i da zabeležite vaše podvodne avanture.

Nastaviće se …

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.