Prosize kapsule

Hrvatska: Žena umrla u Meku, a oni nastavili da služe goste

U šibenskom restoranu Mek Donalds za stolom u društvu porodice preminula je Anka Bosnme (48), a na metar od njenog tela zaposleni su nastavili da služe hranu.

Ova državljanka Bosne i Hercegovine sa prebivalištem u Danskoj je s porodicom sedela za stolom u društvu supruga i kćerke i odjednom je osetila snažne bolove u prsima. Srušila se na pod, njen suprug pozvao je Hitnu pomoć, ali do njihovog dolaska žena je već preminula.

Ono što je zapanjujuće je situacija koja je nastala nakon nene smrti. Restoran je i dalje ostao otvoren, a gostima je posluživana hrana kao da se ništa nije dogodilo.

Istovremeno, telo mrtve žene ostalo je da leži prekriveno čaršafom svega metar od mesta gde su radnice pripremale hranu, a telo je čuvala policija.

Tvrdnje svedoka potvrdila je i policija, koja je izjavila da je istina da nije naređeno zatvaranje restorana, ali zaposleni u Meku i dalje tvrde da je bio otvoren samo Drajv in i da niko od gostiju nije mogao da uđe u restoran.

To, kako prenose mediji u Zagrebu, ne menja činjenicu da su radnice nastavile da pripremaju hranu dok je žena mrtva ležala metar od njih.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.