Prosize kapsule

Lažna doktorka uvećavala ženama obline lepkom i cementom

Tobožnja lekarka, koja se bavila estetskom hirurgijom, uhapšena je na jugu Floride i optužena za smrt jedne žene, koja je, kako tvrdi policija, umrla pošto su joj tokom operacije uvećanja zadnjice u telo ubrizgane nepoznate supstance.

Šatarka Nubaj (Shatarka Nuby), 31-godišnja majka, platila je ženi po imenu Onil Moris (Oneal Morris), poznatijoj kao “Vojvotkinja”, par stotina dolara da joj dođe u kuću i ubrizga joj u zadnjicu, bedra, butine i grudi za sada neidentifikovanu supstancu.

“Vojvotkinja” je rane od injekcija zatvorila super lepkom i tuferima, rekli su danas pomoćnici šerifa okruga Brauard. Nubaj je rekla prijateljima da su mesta gde je dobila injekcije postala tvrda i vruća i da joj je koža pocrnela. Pred smrt u martu ove godine ona je obavestila istražitelje ministarstva zdravlja o onom što joj se desilo.

Kako je saopšteno iz šerifove kancelarije u Brauardu, utvrđeno je da je Nubaj pretrpela “masivnu, sistemsku migraciju silikona” kao posledicu ubrzigavanja.

Vlasti Floride navode da je Nubajeva tek jedna od žrtava “ekspertize” Onil Moris (32), koja je na teren ponekad išla u lekarskoj uniformi, sa stetoskopom.

Neke od žrtava, čiji broj nije saopšten, doživele su komplikacije pošto im je “Vojvotkinja” u telo ubrizgala supstancu u kojoj je, pored ostalog, bilo lepka za pločice, super lepka, lepka za gumu, cementa i mineralnog ulja, rekli su šerifovi pomoćnici.

Onil Moris je uhapšena juče u stanu svoje majke na jugu Floride. Optužena je za ubistvo, a njen advokat je odbio da to komentariše. Moris – za koju policija tvrdi da je rodjena kao muško a da se predstavlja kao žena – bila je uhapšena i prošle jeseni, i tada je optužena da se bavila medicinom bez dozvole i pri tom prouzrokovala ozbiljnu telesnu povredu.

Pre tog hapšenja, za njom se tragalo gotovo godinu dana.

Kako navodi policija, jedna žena koja je htela posao u noćnom klubu i zaobljeniju figuru platila je “Vojvotkinji” 2010. godine 700 dolara da je sredi. Moris je toj ženi u zadnjicu takodje ubrizgala otrovne hemikalije, a zahvat je bio veoma bolan.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar