Prosize kapsule

Gedžeti za 2012 II

Kao što smo i obećali, nastavili smo za vas da pronalazimo nesvakidašnje gedžete za 2012. godinu. Ovo je naš izbor za danas.

Podloga za miša u obliku mišolovke

Miš je u klopci? Uz ovu podlogu dva puta ćete da razmislite pre nego što uhvatite vašeg “glodara”.

Aluminijski stalak za laptop

Aluminijski stalak za laptopove do 15,4″ namenjen prvenstveno olakšanom radu na računaru u automobilu, a pogodan je i za npr. gledanje filmova u krevetu. Vrlo je lagan, rasklopljiv i prenosiv.

Mini prenosni zvučnik za mobilni telefon

Mini prenosni zvučnik snage 2W koji se putem audio priključka lako spaja na MP3/MP4 player, PC ili smart telefone, dolazi sa USB kablom i puni se putem USB interfejsa.

Retro navlaka za iPhone 4

Atraktivna retro navlaka za iPhone 4 u obliku audio kasete, izrađena od silikonskog materijala. Zasigurno ćete pleniti pažnju i izazvati čuđenje okoline kada iz džepa izvučete svoj smart telefon.

Sexy 3D optički USB miš

Sexy 3D optički USB miš, slika govori više od reči, tasteri su vrlo zanimljivo smešteni, a ovaj gedžet, osim što je koristan, sigurno će privlačiti poglede na vaš radni sto.

Roll-up USB bubnjevi

Prenosni USB bubnjevi sa uključenim palicama. Omogućuju tempo od 40 do 208 udaraca u minutu, kompatibilni su sa Cakewalk, Sonar, Cubase, Nuendo ili bilo kojim drugim sličnim softverom.

Staklena čaša sa LED rasvetom

Danas predstavljamo jedan “ne-baš-IT” gedžet. Radi se o staklenoj čaši koja u dnu ima ugrađene tri LED lampice (plavu, crvenu i žutu). Izgleda vrlo zanimljivo, posebno u mraku na stolu pored računara.

nastaviće se …

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.