Prosize kapsule

Prvo provere partnera na internetu pa onda izađu s njim

Oko 50 odsto ispitanika u jednoj anketi priznalo je da, pre nego što izađe s potencijalnim partnerom, ukuca njegovo ime na Fejsbuku ili Guglu i na osnovu onog što pronađe odluči da li će izaći na sastanak ili nastaviti viđanje.

Najnovija istraživanja otkrila su da su se pravila zavođenja umnogome izmenila, i to prvenstveno zahvaljujući internetu.Naime, čak 50 odsto ispitanika priznalo je da, pre nego što izađe s potencijalnim partnerom, ukuca njegovo ime na Fejsbuku ili Guglu i na osnovu onog što pronađe odluči da li će nastaviti da se viđa s njim, odnosno s njom.

Istraživanje je otkrilo i da takozvano trodnevno pravilo više ne važi, jer skoro tri četvrtine muškaraca i žena smatra da nije potrebno čekati tri dana nakon prvog sastanka pre nego što se javite partneru te da im ne bi smetalo da poziv dobiju već istog dana.

I muškarci i žene su, po svemu sudeći, postali mnogo direktniji u zavođenju pošto većina njih ne voli da igra igrice i da se pravi da ih je teško osvojiti.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Prvo provere partnera na internetu pa onda izađu s njim

  1. Eh… ovaj hudnik nakon 2 mjeseca veze ukucao ime kurve svetice u google. Vidio jedan link koji vodi na badoo… kliknuo… kad ono seka prije par dana bila na “toj” mrezi za upoznavanje a registrovana od pitaj Boga kad. Na francuskom napisala da se zeli druziti sa muskima od 20 do 28 godina. Sta reci, cojk ti je veliki hajvan… bolje da sam to vidio sad nego za godinu dana. Da nije bilo teksta…
    Kad se samo sjetim njenih rjeci: nema me nigdje na netu, cak i na FB rijetko udjem, a meni stalno prebacivala da chatujem na FB koji ukljucujem svake prestupne godine. Licemjerne kucke… poucan tekst.

Ostavite komentar