Prosize kapsule

Britanci prosečno idu u bar dva puta nedeljno

Prosečan Britanac ide u bar dva puta nedeljno i tamo provede tri ipo sata, pokazuju istraživanja u kojem je učestvovalo 2.000 odraslih Britanaca.

Tako da za prosečni živtoni vek od 78,5 godina, odrastao čovek koji počne da pije sa 18 godina potroši 11.000 sati u opijanju. To je jedna godina i tri meseca. Međutim, 44 posto ispitanika je priznalo da ne napuštaju kuću da bi pili, jer piju sa svojim partnerima. Trećina je rekla da voli da se nađe u baru sa svojim drugarima, dok samo jedan desetina ide u bar sa kolegama sa posla.

“Dobar bar je osnov Britanske kulture”, rekao je Tajlor Volker, PR jednog lanca barova, napominjući da je normalno da mnogi odrasli provedu svoje slobodno vreme u barovima.

Ipak, zvuči da je to mnogo vremena provedeno u pijanom stanju, dok se ne pogleda da prosečna žena izgubi tri nedelje sna u toku godine, zbog hrkanja svog partnera.

Druga istraživanja pokazuju da Britanac izgubi 26.5 godina u snu, što je trećina života.

Iako provode mnogo vremena u krevetu, Britanci malo vremena koriste za ljubavne aktivnosti, prosečan Britanac ima seks samo 103 puta godišnje. Ako se uzme u obzir da su seksualno aktivni do pete decenije, to je samo 35,8 dana provedenih u vođenju ljubavi.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.