Prosize kapsule

Prva Indijka koja se slikala za ‘Plejboj’ ponosna što je razbila tabu

Prva Indijka koja je pozirala gola za časopis “Plejboj” izjavila je da je ponosna što je “probila led” u zemlji u kojoj se nudizam i dalje smatra tabuom.

Bolivudska glumica Šerlin Čopra (28) biće u novembarskom izdanju magazina, ali će njeni fanovi u Indiji morati dobro da se pomuče kako bi došli do nekog primerka.

“Plejboj” je, poput i drugih inostranih “časopisa za odrasle”, zabranjen u Indiji. U toj zemlji su na snazi oštri zakoni koji zabranjuju svaki javni čin ili objavljivanje materijala koji se smtra “pohotljivim”.

Vest da se Čopra slikala gola za “Plejboj” izazvalo je veliku pometnju, koju je dodatno podstakla sama glumica koja je fotografije iz časopisa postavila na “Tviter”. Mnogi korisnici “Tvitera” u Indiji kritikovali su njenu odluku i optužili je da je na taj način želela da dobije na publicitetu kako bi napredovala u glumačkoj karijeri. Mlada glumica, koja je sama pisala magazinu izrazivši interes za poziranje, rekla je da sebe smatra pionirom kada su seksualne slobode u Indiji u pitanju.

“Ne osećam ni strah, ni kajanje, samo uzbuđenje i slobodu. Ponosna sam što sam ”probila led” i neću se ustručavati da vodim svoj život po svojim pravilima i u budućnosti”, dodala je ona. Čopra je do sada ostvarila manje uloge u desetak filmova, mahom B produkcije.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar