Prosize kapsule

Amerikanac naručio televizor a stigao mu pištolj

Jedan Amerikanac iz Vašingtona naručio je preko interneta televizor, a isporučen mu je specijalni pištolj, objavila je policija koja vodi istragu da bi se utvrdilo kako se to dogodilo.

Set Horovic se javio policiji odmah pošto mu je kurir na kućnom pragu ostavio paket s vojnim pistoljem “SIG Sauer SIG-176”.

“Policajci su bili pomalo zbunjeni je ovo nisu nikada videli”, rekao je Horvic o pištolju za lokalnu TV Foks 5.

“Uzeli su mi podatke i rekli da će zadržati oružje jer je protivzakonito imati ga, a čak je protivzakonito i prevoziti ga automobilom, tako da nisam mogao da ga vratim”, kaže Horovic.

Mada je paket bio ispravo adresiran – na Horvica koji je preko interneta naručio televizor od firme Amazon, faktura u kutiji pokazuje da je pištolj bio namenjen jednoj radnji za prodaju oružja u Pensilvaniji.

“Poslednjih nekoliko nedelja videli smo (u dva oružana napada u SAD) kakvu štetu može izazvati ovaj tip oružja”, rekao je za AFP Den Gros, predsednik Udruženja protivnika vatrenog oružja.

“Moramo raditi bolje da ne bismo postali zemlja u kojoj opasni pojedinci nose jurišno oružje. To je duboko zabrinjavajuće”, rekao je Gros.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar