Prosize kapsule

Pijani norveški turista zaspao na pokretnoj traci za prtljag na aerodromu

Jedan norveški turista zaspao je na rimskom aerodromu “Leonardo da Vinči” na pokretnoj traci za prtljag, koja ga je nosila 15 minuta pre nego što je otkriven rendgenom.

Stariji zvaničnik aerodromske policije rekao je da taj slučaj nije znak da je obezbeđenje aerodroma loše, dodavši da to nije prvi incident s “pijancima ili ljudima s psihološkim problemima”, preneo je britanski dnevni list Telegraf u svom onlajn izdanju.

Neimenovani Norvežanin došao je na međunarodni terminal najprometnijeg italijanskog aerodroma krajem jula s kartom za Oslo i limenkom piva u ruci.

Pošto nije našao nikoga na šalteru za prijem prtljaga, preskočio je pult i zaspao dubokim snom na pokretnoj traci za prtljag sa svojom torbom pored sebe.

Pokretna traka je zaspalog 36-godišnjaka navodno nosila oko 50 metara pre nego što su radnici aerodroma na rendgenskom snimku primetili njegovo sklupčano telo. On je prespavao ceo događaj i aerodromska policija ga je jedva probudila.

Pripadnici aerodromske policije odveli su turistu u bolnicu na pregled zato što je bio izložen jakim rendgenskim zracima, a potom ga prijavili za izazivanje uzbune na aerodromu. Istraga je u toku.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.