Prosize kapsule

Novak u Londonu od besa isekao rekete testerom

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac otkrio je koliko je Novak Đoković bio razočaran porazom u borbi za bronzu na Olimpijskim igrama u Londonu.

Đoković je u meču za treće mesto poražen od Huana Martina del Potra, a Divac je otkrio da je Novak posle meča rekete isekao testerom!

“Posle meča sam došao kod njega. Znate li šta je radio. Testerom je od muke sekao sve rekete. To ne može neko koga ne interesuje rezultat. Njemu su glavni ciljevi ove godine bili Rolan Garos i Igre”, rekao je Divac.

“Pogledao me je i rekao: “Vlade izvini!”, odgovorio sam, “Ništa nemoj da se izvinjavaš, ti si bio, sada si i bićeš šampion. Hoću da ti se zahvalim što si predvodio ekipu , što si igrao za medalju. Nisi uspeo, sport je takav. Ali si veliki šampion”. Nikad nisam video nekoga da ima takvu energiju da se bori za medalju i Srbiju. To je zarazno”, dodao je Divac.

Predsednik OKS i proslavljeni košarkaški reprezentativac ništa ne zamera ni Đokovići ni Miloradu Čaviću od koga se takođe oćekivala medalja u Londonu.

“Ništa im ne zameram. Apsolutno ništa. Dali su sve, došli u situaciju da osvoje odličje. Bio sam na Čavićevoj trci. Setio sam se kroz šta je sve prošao. Imao je tešku operaciju leđa, a uspeo je da se vrati i bude evropski šampion. I u Londonu je bio blizu”, istakao je Divac.

Izvor: zurnal.rs

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Novak u Londonu od besa isekao rekete testerom

Ostavite komentar