Prosize kapsule

U prodaji vodič za seks bez tabua

Izdavačka kompanija “Harper Kolins” objavila je knjigu “Pedeset načina za igru”, koju promovišu kao vodič za seksualni život bez tabua. Knjiga se prodaje zajedno sa setom seksualnih igračaka.

Knjiga “Pedeset načina za igru” nastavak je bestselera “Pedeset nijansi sive” koji je oduševio svet i srušio sve tabue o seksualnoj želji za ropstvom, sadizmom i mazohizmom.

Iako je to način života koji mnogi žive do ekstrema, ovaj vodič je pre svega namenjen početnicima u oblasti grubljeg seksa i cilj bračnog para Meklod, koji je napisao knjigu, je da čitaocima otkriju sve prednosti seksa bez ograničenja i stida.

Knjiga nudi 50 erotičnih avantura za koje izdavač kaže da su savršene za milione čitalaca koji su se oduševili fenomenom knjige “Pedeset nijansi sive”.

“Malo je onih koji nam pokazuju kako da pretvorimo svaku noć u erotsku fantaziju. Istraživanje japanske umetnosti vezivanja i robovanja, ovih 50 erotičnih avantura čine neverovatan seks izuzetno lakim”, kažu izdavači ove knjige.

Izdavači su odlučili da je najbolji način promocije ove knjige da je prodaju u paketima koji opisuju knjigu pa tako postoje dva različita paketa za početnike u ovoj oblasti.

Kutija za igru, koja uključuje povez za oči, kegelove kugle i set za vezivanje, ili Lenja kutija za odmor koja je upakovana tako da sadrži proizvode za igru u spavaćoj sobi zapakovane tako diskretno da ih ne primeti ni obezbeđenje na aerodromima.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar