Prosize kapsule

Bogatašica tvrdi da su siromašni ljubomorni na bogate

Najbogatija žena na svetu Đina Rajnhart ukorila je svoje siromašne zemljake u Australiji, navodeći da treba više da rade a manje da piju, puše i da se druže.

“Siromašni su ljubomorni na bogate”.

Đina Rajnhart, rudarski magnat čije bogatstvo se procenjuje na 19 milijardi funti savetovala je “one koji su ljubomorni na bogate” da troše manje vremena na piće, cigarete i druženje a da više rade kako bi postali uspešni, piše londonski Telegraf.

Rajnhartova je kritikovala i “klasnu borbu” navodeći da postoji mnogi milijarderi, u koje ubraja i sebe, koji puno rade upravo na tome da pomognu siromašnima.

Ona upozorava da bi i Australija mogla da doživi evropsku sudbinu ekonomske propasti koju su upropastila socijalistička politika, visoki porezi i preterana regulacija.

Ova izjava izazvala mnoge reakcije u Australiji. Vejn Svan, zamenik premijera Australije je rekao da je komentar koji je dala Rajnhartova uvreda za miliona australijskih radnika koji pošteno rade da bi prehranili svoju porodicu i platili svoje račune.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Bogatašica tvrdi da su siromašni ljubomorni na bogate

  1. Ne, nisu siromasni ljubomorni na bogate. Siromasni zele ravnopravnosti, dok jesu bogati ti koji uzimaju sebi vise nego mnogo za pravo, gazeci nemilosrdno po drugim zivotima. Istina.

Ostavite komentar