Prosize kapsule

Tri nova telefona iz Motorole (VIDEO)

Droid Razr HD, Droid Razr Maxx HD i Droid Razr M

Osim Nokie i Motorola Mobility je održala svoje događaje na kojem je predstavila tri nova modela svojih “pametnih” mobilnih telefona temeljenih na Androidu.

Novi modeli nose nazive “Droid Razr HD”, “Droid Razr Maxx HD” i “Droid Razr M”, a svi podržavaju LTE mobilne mreže i koriste operativni sistem Android 4.0. To su prvi uređaji koje je Motorla Mobility predstavila od kada ju je službeno preuzeo Google.

Droid Razr HD je najvećim delom zadržao izgled svog prethodnika, Droid Razr, ali ima znatno veći ekran dijagonale 4,7-inča, naspram 4,3 inča kod prethodnika. Rezolucija AMOLED HD ekrana je 1.280 x 768, a ostale karakteristike uključuju Qualcommov 1,5-gigahercni dvojezgrični procesor Snapdragon S4, 1 GB RAM-a, 16 GB memorije koji se može proširiti putem SD memorijskih kartica, kao i kameru od 8 megapiksela koja može snimati video u punoj HD rezoluciji od 1080p. Baterija je kapaciteta 2.530 mAh, što bi prema tvrdnjama iz Motorole trebalo osigurati 16 sati razgovora, ili 24 sata “mešovitog korišćenja”.

Droid Razr HD Max deli većinu specifikacija sa “običnim” Razr HD-om, ali ima više memorije, odnosno 32 GB, i veću bateriju, kapaciteta 3.300 mAh.

Najslabiji novi model je Droid Razr M koji ima manje dimenzije i 4,3-inčni ekran rezolucije 540×960. Uređaj bi trebao biti dostupan već od 13. septembra u SAD-u po ceni od 99 dolara.

Druga dva nova modela u prodaji bi trebali biti krajem godine, ali za sada nemamo informacije o cenama.

Sva tri uređaja početno će se nuditi sa Androidom 4.0 (Ice Cream Sandwich), ali kasnije bi trebala biti dostupna i nadogradnja na Andrid 4.1 (Jelly Bean).

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.