Prosize kapsule

Mesec dana nije znao da je dobio 52 miliona dolara na lutriji (VIDEO)

Amerikanac Bladimir Agnite nije ni znao da je dobio 52 miliona dolara na lutriji sve dok na televiziji nije objavljena njegova fotografija kao potencijalnog dobitnika i dok ga rodbina o tome nije obavestila.

Mesec dana nakon što je izvučen dobitnik “Mega Milions” lutrije u Kaliforniji nije se znalo ko je srećnik kome je pripalo 52 miliona dolara, sve dok organizator lutrije nije objavio sliku čoveka za koga se sumnjalo da je kupio dobitni listić.

Čovek koji je osvojio 52 miliona dolara na lutriji, pronađen je tako što je objavljena njegova slika sa snimka sigurnosne kamere iz radnje u kojoj je kupio dobitnički tiket.

Par sati kasnije, Bladimir Agnite, nezaposleni muškarac iz Frimonta, javio se da preuzem svoju nagradu. Bladimir nije znao da je postao milioner sve dok ga neki rođaci nisu prepoznali na slici te ga pozvali i preneli srećnu vest.

Novac je njemu i njegovoj porodici došao u pravo vreme, jer je Bladimir nedavno ostao bez posla, a sada on i supruga nameravaju da kupe kuću i pošalju decu na koledž. Ipak, njegova supruga ističe da neće dati otkaz u bolnici u kojoj radi jer se nikada ne zna šta nosi sutra.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.