Prosize kapsule

Pronašli pitona ispod haube automobila

Par koji je putovao po Južnoafričkoj Republici doživeo je veliko iznenađenje kada je ispod haube svog automobila pronašao pitona dugog pet metara.

Britanci Marlin (38) i Leon Svonpul (51) bili su u poseti nacionalnom parku Kruger u Južnoafričkoj Republici, kada su ispod haube svog automobila pronašli ogromnu zmiju, prenosi “Miror”.

Tokom putovanja po divljini, par je nakratko stao kako bi se odmorio, kada je ženka pitona izašla iz žbuna i krenula prema automobilu. Nakon nekoliko trenutaka, Marlin i Leon su zmiju izgubili iz vida, pa su nastavili putovanje, misleći da je otišla.

Međutim, kada je Leon nastavio da vozi, iz motora su dopirali čudni zvukovi. Kada je podigao haubu, prizor ga je zaprepastio – džinovska zmija se obmotala oko motora. Kako nisu uspeli da je izbace napolje, Britanci su se vozili još pet kilometara, u nadi da će im neko pomoći.

Na kraju su se parkirali, otvorili haubu i zmija je sama odgmizala natrag u divljinu. Za Marlin Svonpul ovo je iskustvo koje će pamtiti zauvek.

“Bila sam u potpunom šoku”, izjavila je ona za “Miror”.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.