Prosize kapsule

Žene opraštaju najviše dve prevare

Većina žena svom partneru oprosti jednu ili čak dve prevare. Međutim, ukoliko bi ih partner prevario treći put, ostavile bi ga, rezultati su najnovijih istraživanja.

Muškarci ne praštaju kao žene i samo jedan od deset muškaraca bi ostao sa partnerkom koja ga je prevarila. Čak 53 odsto žena koje su učestvovale u istraživanju reklo je da bi svom partneru pružile drugu šansu pošto saznaju da ih je prevario, ali samo ako se to desilo samo jednom i ako nije trajalo duže.

Nasuprot tome, samo 13 odsto muškaraca je reklo isto za svoje partnerke. Oko 89 odsto od 2.000 ispitanih muškaraca i žena je reklo da je prevara problem posle kojeg se najteže vratiti normalnim odnosima. Na vrhu liste ovih problema su još i nedostatak intimnosti i romantike te previše vremena provedenog sa prijateljima ili radnim kolegama.

Oko 38 odsto veza prevaziđe neku vrstu problema povezanih sa nevernošću. Jedan od glavnih razloga zašto se te veze uspeju održati je taj što oba partnera nakon toga imaju potrebu da budu iskreni i otvoreno govore o svojim osećajima.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar