Prosize kapsule

Prostitutka mamila mušterije seksom pa ih pljačkala

Apelacioni sud u Crnoj Gori potvrdio je presudu od godinu i po zatvora Beograđanki Miri Jakovljević (32), zvanoj Big Mama, koja je bila član grupe koja je pljačkala žrtve kod katoličkog groblja u Starom Baru mameći ih pružanjem seksulanih usluga.

Prvostepenom presudom Višeg sudu u Podgorici, Mira Jakovljević je osuđena zajedno sa Emirom Asanovićem (23) iz Starog Bara na po godinu i po zatvora, dok su Barani Zoran Popović (28) i Robert Dreković osuđeni su na po tri godine. Svima je Apelacioni sud potvrdio presude.

Sud je utvrdio da su u noći između 29. i 30. juna prošle godine u Baru Mira Jakovljević dogovorila sa državljaninom BiH Feridom Abdulahovićem da se sastanu u Starom Baru ispod katoličkog groblja kako bi mu pružila seksualne usluge. Abdulahovića je “renoom 4” povezao njegov prijatelj Sead Osmanović, a Mira Jakovljević ih je tokom puta navodila preko mobilnog telefona da dođu na dogovoreno, neosvetljeno mesto.

“Kada su se parkirali i krenuli da izlaze iz auta, Abdulahović je očekivao da se sastane sa Mirom Jakovljević. U tom momentu su iz obližnje šume izašli optuženi Asanović, Popović i Dreković, vičući: “Policija, ruke na auto!” Motkama i letvama su ih udarali po glavi i telu, te oteli novac. Abdulahoviću su oduzeli 30 evra, a od Osmanovića 10 evra i mobilni telefon”, piše u optužnici.

Izvor: Blic

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Prostitutka mamila mušterije seksom pa ih pljačkala

Ostavite komentar