Prosize kapsule

Zaljubio se i krenuo na put od 7.000 km da bi pronašao nepoznatu ženu

Stomatolog iz Kanade Sendi Kroker na odmoru u Irskoj upoznao je crvenokosu ženu sa kojom je pričao samo minut, ali je to bilo dovoljno da se zaljubi u nju. Sada je traži.

Taj susret dogodio se pre godinu dana, a zaljubljeni stomatolog sada traži svoju misterioznu ženu. On je toliko istrajan u toj svojoj nameri da je pronađe da je odlučio da proputuje oko 7.000 kilometara.

On planira da u Irskoj ostane mesec dana, pa će naredne četiri nedelje pokušati da pronađe ženu svog života koju je upoznao u kafiću. Njih dvoje su se upoznali kada je Kroker s bratom bio na odmoru u Irskoj, i crvenokosu devojku zamolio da mu objasni kako da dođe do mesta koje je želeo da poseti.

S obzirom da je iz Irske u Kanadu odlazio već sutradan, tada joj nije tražio telefon, jer nije verovao koliki će utisak ostaviti na njega. Ipak, kad je devojka otišla odlučio je da mora da je vidi i s bratom je krenuo u potragu. Pretraživali su grad, ali nisu uspeli da je pronađu.

Isto su pokušali i kasnije te večeri, ali ponovo bezuspešno. Devojci nije bilo ni traga pa se vratio u Kanadu. Godinu dana nije uspeo da je izbaci iz glave pa je sada doneo odluku da se vrati u Irsku i sada pokušava da je pronađe.

“Ako je sudbina, mogao bih da naletim na nju dok šeta ili je u prodavnici”, kaže Kroker.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.