Prosize kapsule

Britanac ubio ženu kada je saznao da je rođena kao muško

Kris Kolijer (40) ugušio je svoju suprugu Juliju (35) u apartmanu u Kušadasiju, u Turskoj, pošto je saznao da se rodila kao – muško.

Kris se nalazi u zatvoru gde će provesti 24 godine nakon suđenja u matičnoj zemlji (Engleskoj), u kojoj je radio kao agent za nekretnine, a njegova žena kao pevačica u hotelskim barovima.

Kris je bio jedan od glavnih menadžera u telefonskoj kompaniji “Phones4U”, pre nego što je emigrirao u Tursku početkom devedesetih, koja je prodata za neverovantih 1.46 milijardi funti.

Nakon ubistva detektivi su u istrazi otkrili forum na kom je Kolijer ostavljao poruke u kojima navodi da “je kupio sebi ženu preko interneta i sad odlazi u iznajmljeni apartman u Kušadasiju”. Policija je takođe saznala da je Julija prošla kroz operaciju promene pola.

Na suđenju je otkriveno da je Kolijer prvo udarcem u glavu onesvestio Juliju, pre nego što ju je rukama ugušio. Porodični prijatelj je otkrio kako je par bio zajedno već nekoliko godina, ali da nikako nisu imali dece, što je svima bilo sumnjivo.

“Julija je bila najmilija devojka koju sam znao. Strašno je sve ovo što se dogodilo. Iako on već duže vreme nije bio u Engleskoj, vest o ubistvu je svejedno potresla sve koji ga poznaju”, izjavio je porodični prijatelj.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar