Prosize kapsule

Ubio devojku kada je u kvizu priznala da se bavi prostitucijom (VIDEO)

Brajan Romero Leiva ubio je svoju devojku Rut Tailu Sajas (19) jer ga je obuzeo bes kada je u kvizu, u kom je Rut učestvovala, priznala da ne radi u kol-centru već se prostituiše. Brajan je devojku prvo drogirao, a onda je obesio.

U peruanskoj verziji kviza “Trenutak istine” Rut je priznala da radi kao striptizeta i prostitutka, a ne u telefonskom centru kao što je govorila svom dečku Brajanu, prenosi “Dejli mejl”.

Romero Leiva ispričao je policiji nakon ubistva kako je koristio tablete za spavanje da bi je drogirao i obesio, a u kasnijem prikrivanju tela pomogao mu je rođak.

Telo su 11. septembra sakrili u predgrađu glavnog grada Perua Lime. Policija ga je uhapsila proteklog vikenda, nekoliko dana pre nego što je isplanirao da pobegne u susedni Ekvador.

Inače, Rut je u spornom kvizu osvojila oko 5.000 evra i tada je odustala, a osim njenog dečka, u studiju su prilikom odgovaranja bili i njeni roditelji koji su takođe bili šokirani njenim odgovorima.

U ovom vrlo neugodnom, ali izrazito popularnom kvizu takmičari za novac odgovaraju na intimna pitanja. Najveća nagrada za iskren odgovor na 21. pitanje je oko 15.000 evra. Međutim, ovo nije prvi put da je kviz izazvao kontroverze.

U kolumbijskoj verziji jedna takmičarka priznala je da je unajmila muškarca da ubije njenog supruga. Takođe je priznala i da je povezana s korupcijom i krijumčarenjem droge.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.