Prosize kapsule

Za 50 godina spavale sa 355.000 muškaraca (VIDEO)

Jednojajčane bliznakinje Luiz i Martina Fokens iz Amsterdama su 50 godina radile kao prostitutke i u tom periodu su, po sopstvenom priznanju, imale seks sa 355.000 muškaraca.

70-godišnje sestre su nakon povlačenja iz posla objavile knjigu u kojoj otkrivaju sve tajne porno industrije. Promovišući svoje memoare u emisiji “This Morning”, bliznakinje su priznale da su spavale sa 355.000 muškaraca.

Luiz je otkrila da se zbog problema s artritisom iz posla povukla pre dve godine, na šta su se voditelji emisije reagovali: “Nije ni čudo što imate artritis. Mora da imate veoma fleksibilne kukove!”. Na prostituciju ju je primorala besparica…

“Prijatelji moga muža su nam sugerisali da je to najbolji način da se zaradi – pa smo odlučile da probamo. U početku su se roditelji bunili, ali su se kasnije navikli”, ispričala je Luiz, koja je prostitucijom počela da se bavi kada je imala 20 godina.

Njena sestra Martina još uvek nekoliko puta nedeljno radi sa klijentima.

“Kada sam čula da mi se sestra bavi prostitucijom, bila sam u bolnici pošto sam rađala svoje prvo dete. Nisam mogla da verujem. Kako bih joj bila što bliže, zaposlila sam se u bordelu kao čistačica, ali posle dve godine sam i ja ušla u posao”, rekla je Martina koja ima troje dece, dok je Luiz rađala četiri puta.

Tokom godina sestre su uspele da se oslobode makroa i da otvore sopstvenu javnu kuću, kao i da osnuju prvo neformalno uduženje prostitutki.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.