Prosize kapsule

Britanski profesor pobegao sa 15-godišnjom učenicom u Francusku

Džeremi Forest (30), profesor matematike iz Velike Britanije, pobegao je u Francusku sa petnaestogodišnjom učenicom Megan Stamers. 

On je mesecima na svom Tviteru objavljivao ljubavne poruke. Od januara ga je, od kada je u vezi sa učenicom, mučila dilema da li da pobegne s njom ili ne.

Osim toga, u porukama je otkrio i kako je njihova veza počela upravo u školi.

“Doneo sam različite zaključke, od kojih je većina zapravo da mnogo stvari u životu pogrešno shvatimo. Ipak, na kraju dana mogu da se pogledam u ogledalo i da kažem da sam dobar čovek”, napisao je Forest na svom Tviteru.

Profesor je čak napisao da beži sa njom da se budio go uz nju.

Megina porodica je užasnuta. Otac je rekao da danima  ne zna gde mu je ćerka ni da li je dobro. Porodica samo želi da se Megan sigurno vrati kući i obratili su se medijima i zamolili je da im se javi.

Džeremi je inače u braku, a njegova supruga Emili (31) na Fejsbuku je nedavno opisala njihovo venčanje. Komšije su medijima kako su se profesor i supruga sve vreme svađali i činiloim se da se ne slažu dobro.

I škola je, navodno, znala za njihovu vezu. Naime, u februaru su učenici prijavili da su profesor i učenica, prilikom povratka sa školskog izleta u SAD, zajedno sedeli u avionu i držali se za ruke. Međutim, nitko ništa nije preduzeo iako u školi tvrde da je profesor bio pod istragom i da je trebalo da bude suspendovan dan pošto je par pobegao.

Britanska i francuska policija intenzivno traga za njima, javlja Daily Mail, a medijima je data slika njih dvoje kako ulaze u trajekt za Francusku.  Jedan od Meganinih prijatelja primio je SMS poruku od Megan u kojoj je pisalo da je stigla u Francusku.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar