Prosize kapsule

Opljačkao banku za jedan dolar

Amerikanac Džefri Mekmalen pokušao je da “opljačka” banku za jedan dolar u nadi da će biti poslat u federalni zatvor, saopštila je američka policija.

Kako prenosi AP, ovaj 50-godišnjak ušao je u petak u filijalu banke AmeriServ u gradu Nordern Kambrija, u saveznoj državi Pensilvaniji, i zatražio od radnika na šalteru da mu predaju jedan dolar.

“Ovo je pljačka federalne banke. Molim vas da mi predate jedan dolar”, pisalo je u poruci koju je pokazao na šalteru banke, navela je policija, dodajući da je Mekmalen bio redovan klijent pomenute filijale.

Pošto šalterski radnici nisu reagovali na njegovu pretnju, smatrajući da je posredi šala, “pljačkaš” je otišao do blagajnika kome je ponovio svoj zahtev.

Policija je navela da je Mekmalen očigledno želeo da bude uhapšen i odveden u zatvor, ali se još ne zna zbog kojih razloga.

Neobični lopov se trenutno nalazi u pritvoru. Prema odluci sudije, biće podvrgnut psihijatrijskoj proceni, a ukoliko želi da se brani sa slobode moraće da plati kauciju od 50.000 dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.