Prosize kapsule

Dvogodišnjaku greškom dali viski umesto soka

Dvogodišnji dečak popio pola čaše viskija kroz slamčicu za svoj rođendan jer mu je konobar greškom umesto soka od lajma poslužio alkohol.

Soni Riz popio je četrdeset procentni alkohol greškom konobara u jednom restoranu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Tek kada je počeo da pravi čudne face i trese svoju stolicu svaki put kada je popio gutljaj, njegova majka je primetila miris alkohola u njegovoj čaši.

Soni je odmah odveden u bolnicu gde su ga doktori zadržali na posmatranju.

“Otišli smo u restoran u podne, i naručila sam mu sok od lajma i vodu, njegov omiljeni. Kada je piće stiglo ja sam ga ohrabrivala da pije jer je jeo dosta slanu hranu. Međutim primetila sam da pravi čudne face, pa sam uzela gutljaj iz njegove čaše i nisam mogla da verujem da je u njoj bio viski, i to dupli”, rekla je dvogodišnjakova majka Nina Riz (34).

“Soni je popio oko deset gutljaja i bio je očigledno pijan. Bila sam besna i počela sam da paničim i plačem”, kaže ona.

Članovi porodice su Sonija slikali sa svojim pićem a da nisu ni shvatili šta je ono zapravo bilo. Nina Riz i njen suprug kada su videli šta je dečak popio žalili su se menadžeru, međutim ona im nije verovala dok i sama nije otpila gutljaj iz Sonijeve čaše.

“Prva reakcija osoblja je bila užasna. Rekli su da zamena nije mogla da se desi, doneli su mu malo vode i otišli. Bukvalno su me otkačili”, rekla je Nina Riz.

Dvogodišnjak je opijen od alkohola zaspao na putu do bolnice, ali su doktori konstatovali da je srećom sve u redu pa su ga kasnije u toku noći pustili kući. Soni se potpuno oporavio, ali restoran se sad suočava sa istragom zbog pomešanih pića.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar