Prosize kapsule

Brazilka prodala nevinost za 780.000 dolara

Studentkinja iz Brazila Katarina Migljiorini prodala je svoju nevinost na internet aukciji za 780.000 dolara, a od tog novca sagradiće stanove siromašnim porodicama.

Japanac po imenu Natsu uspeo je da svojom ponudom pobedi jaku konkurencija, Džeka Milera i Džeka Rajta iz Amerike, kao Indijca Rudru, kako bi osigurao sastanak sa 20-godišnjom Katarinom.

Katarinina internet izazvala je kontroverzne reakcije širom sveta. Nju će takođe pratiti ekipa snimatelja koja će napraviti dokumentarni film “Virgins Wanted”.

“Videla sam ovo kao dobar posao. Imam priliku da putujem, da budem na filmu i plus da zaradim. Ako to uradite samo jednom u životu onda niste prostituka, kao što kad napravite jednu fotografiju ne znači da ste fotograf. Ova aukcija je posao. Ja sam romantična devojka i verujem u ljubav. Ali će ovo definitivno biti promena i za mene”, rekla je Katarina.

Ona će biti intervjuisana neposredno pre i nakosusreta sa pobednikom aukcije. Jedan od uslova koje je postavila je da se ne koriste seksi igračke i da je kondom obavezan. Natsu će takođe biti testiran na polno prenosive bolesti.

Film “Virgins Wanted” takođe prati i priču Aleksandra, koji je svoju nevinost prodao Brazilki Neni Bi za 3.000 dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Brazilka prodala nevinost za 780.000 dolara

  1. Pingback: Brazilka zbog prodaje nevinosti ide u zatvor? | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Brazilka koja je prodala nevinost se slikala za Playboy (FOTO) | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar