Prosize kapsule

Brazilka zbog prodaje nevinosti ide u zatvor?

Brazilka Katarina Migliorini, devojka koja je prodala nevinost Japancu za 780.000 dolara, mogla bi da završi u zatvoru jer brazilske vlasti smatraju da je prodaja nevinosti u humanitarne svrhe kažnjivo delo.

Tako bi Katarina mogla da završi iza rešetaka. Ali ne preti samo njoj zatvore, nego i Japancu koji je kupio na aukciji njenu nevinost, koju vlasti tretiraju kao trgovinu ljudima.

Brazilski državni tužilac Žoa Pedro dej Saboa Bandijera dej Milo Felo zatražio je istragu o ovom slučaju jer mu sve to “izgleda kao trgovina ljudima”.

Katarina se trenutno nalazi u Australiji, a tužilac će od tamošnje vlasti zatražiti ukidanje njene vize, pa bi tako prodavačica nevinosti ubrzo mogla da bude izručena Brazilu. Ona bi, naime, mogla da bude optužena i z aprostituciju.

Na optuženičkoj klupi, pored njih dvoje, mogao bi da se nađe i Džastin Sisli, reditelj dokumentarca o prodaji nevinosti Džastin Sisli.

Da podsetimo, pre izvesnog vremena i jedan muškarac Aleks Stepanov svoju nevinost je prodao ženi iz Brazila, ali za samo 3.000 dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Brazilka zbog prodaje nevinosti ide u zatvor?