Prosize kapsule

Reflected in You: Novi erotski roman koji obara rekorde

Roman “Reflected in You” 39-godišnje japansko-američke autorke Silvije Dej prodat je u preko 80.000 primeraka u Britaniji u prvih šest dana od objavljivanja.

Novi erotski roman mogao bi da zaseni neverovatni uspeh “Pedeset nijansi – siva” E. L. Džejms, pišu britanski mediji.

Roman “Reflected in You” 39-godišnje japansko-američke autorke Silvije Dej prodat je u preko 80.000 primeraka u Britaniji u prvih šest dana od objavljivanja, što je više nego što je “Pedeset nijansi – siva” prodato u isto vreme.

Kompanija koja pruža podatke o prodaji u izdavačkoj industriji “Nilsen BukSken” saopštila je da je roman Dejove prošle sedmice prodat u 82.759 primeraka. Samo su “Upražnjeno mesto” DŽ.K. Rouling i Den Braunov “Izgubljeni simbol” prodati u više primeraka u prvoj nedelji od 1998. kada je Nilsen počeo da vodi evidenciju.

“Reč je o najprodavanijem proširanom izdanju “Pingvina” što je neverovatno imajući u vidu da je “Pingvin” dom Džeremija Klarksona, Džejmija Olivera i Džefa Kinija”, rekao je urednik lista “Bukseler” Filip Stoun.

“Ova megaprodaja pokazuje dve stvari: prvo, da će erotski bum opstati i drugo, da ima života za štampane knjige. “Reflected in You” se već mesec dana prodaje u digitalnom formatu, ali je štampano izdanje knjige u prvoj nedelji od objavljivanja postalo najprodavanije ikada”.

Početkom godine “Pedeset nijansi – Siva”, roman o naivnoj i nevinoj studentkinji koja se zaljubljuje u milijardera koji voli sado-mazo seks – postao je najprodavanija knjiga u Britaniji ikada.

Do avgusta je prodat u 5,3 miliona primeraka.Roman Dejove, nastavak njenog bestselera “Bared To Yoy” takođe je priča o “intenzivno romantičnoj” ljubavi, a glavni junak je “oštećeni i izmučeni” milijarder.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.