Prosize kapsule

Sharkoon X-Tatic Air (VIDEO)

Sharkoon je u prodaju pustio X-Tatic Air, vrlo zanimljiv bežični headset primarno namenjen igračima. X-Tatic Air posebno je razvijen za konzole PS3 i Xbox 360, mada ga je moguće povezati i sa televizorom, Nintendom Wii i PC računarima.

Slušalice krasi atraktivan i vrlo udoban dizajn sa odvojivim mikrofonom, nekoliko kontrolnih LED dugmića,  kao i dugme za jačinu zvuka i prekidačem za tri predefinisana profila ekvilizatora. Bazna stanica nudi dva nezavisna analogna audio ulaza (RCA konektori), stalak za slušalice, USB konektor za punjenje PS3 kontrolera (ili povezivanje sa računarom, kada se X-Tatic Air ponaša kao spoljna zvučna kartica), a služi i kao punjač baterija AAA i AA formata.

Same slušalice za rad koriste dvije AAA baterije – kompanija u paketu isporučuje četiri NiMH AAA baterije, dve za do deset sati rada i dve koje mogu biti u punjaču i spremne za brzinsku zamenu. U paketu Sharkoon isporučuje i jedan RCA interkonekt, dva RCA minijack adaptera, punjač, jedan Xbox chat kabal sa 2,5-milimetarskim konektorom, kao i navedene punjive baterije. Cena X-Tatica Air na evropskom tržištu iznosi 99,90 eura.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar