Prosize kapsule

Stiže nam televizor od 85 inča iz Samsunga

Još nema fotografije 85-inčnog televizora – ovo je prototip 70-inčnog UltraHD televizora sa podrškom za 3D (nije jasno ima li i 85-inči model podršku za 3D)

Samsung na CES-u 2013 namerava predstaviti svoj novi model UltraHD televizora, ekrana dijagonale od čak 85 inča (216 cm), što je za inč veći ekran nego kod konkurencije iz LG-a. Zasad nije poznato kada će se Samsungov televizor pojaviti na tržištu i za koju cenu (LG-ov model košta 20 hiljada dolara).

Svoj televizor Samsung je okarakterisao kao “najveći svetski UHD LED TV koji je iskomercijalizovan”, a televizor se svideo ocenjivačkom sudu CES-a, koji mu je dodelio nagradu za najbolju inovaciju.

Samsung je inače pokupio još jednu nagradu za najbolju inovaciju i to za Smart TV Camera, a ukupno gledano ocenivački sud je korejsku kompaniju ‘’počastio’’ sa čak 27 nagrada za inovaciju. Smart TV Camera inače podržava Full HD rezoluciju i omogućava “pametnu interakciju”, odnosno upravljanje televizorom pomoću gestova, kao i prepoznavanje lica korisnika.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.