Prosize kapsule

John McAfee umešan u ubistvo u Belizeu?

John McAfee

Prema poslednjim vestima John McAfee, pionir antivirusne industrije glavni je osumnjčeni u slučaju ubistva Gregoryja Faulla, takođe poreklom Amerikanca koji je u subotu pronađen mrtav u svom domu u gradu San Pedro Town na ostrvu Ambergris Caye.

Faull je sa McAfeejem bio u svađi već neko vreme, a prošle srede je podneo pritužbu na njega optuživši ga za nasilničko ponašanje, pretnje oružjem i pucanjem u vazduh, kao i huškanje psa na njega.

Navodno je u zadnje vreme ponašanje McAfeeja postalo vrlo čudno pa se zavadio sa svima u zajednici Amerikanaca koji žive u Belizeu, ali i sa policijskom jedinicom Belizea koja se bavi istraživanjem bandi i organiziranog kriminala. Po vlastitom priznanju, počeo se družiti sa nekima od poznatih kriminalaca i vođa bandi u Belizeu.

Takođe se aktivno bavio radom na rafinisanju psihoaktivnih supstanci, tačnije MPDV-a koju je nazvao „najboljom drogom ikada napravljenom“. Nagađa se da je paranoja i neobično ponašanje možda izazvano upravo konzumacijom ove droge čime se hvalio i na internetu.

Detaljnije na stranicama Gizmoda.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “John McAfee umešan u ubistvo u Belizeu?

  1. Pingback: McAfee prebegao u SAD | Muški magazin - M@N!