Prosize kapsule

Muž zatekao ženu nastavnicu u seksu sa učenikom

Sumnjičavi suprug nastavnice Ejmi Nili (38) pratio je kretanje svoje žene pomoću GPS servisa njenog telefona, da bi je zatekao kako vodi ljubav sa 16-godišnjim učenikom.

Ejmi Nili je posle toga uhapsila policija u Port Sent Lusiju, na Floridi, i preti joj tužba za seksualni napad. Lokalni mediji javljaju da je dečak zapravo učenik na razmeni, koji je u vreme incidenta živeo kod nastavnice Ejmi Nili i njenog muža.

Prema tim navodima, u kući bračnog para je živeo još jedan učenik iz međunarodnog programa za razmenu studenata.

Dečak je policiji ispričao da je nastavnicu odvezao kolima do mesta u blizini srednje škole “Vest Sentenijal” u Port Sent Lusiju. Kada su se smestili na zadnje sedište i počeli da vode ljubav, do automobila je došao njen suprug i otkrio ih.

Nastavnica je na saslušanju u policiji za događaje je okrivila “krizu srednjih godina”. Ona je policiji rekla da je dečak stalno tražio seks i da se ona nadala da će prestati ako bude pratila njegove zahteve.

Dečak je policiji rekao da su on i nastavnica imali seks u više navrata, od toga jednom u njenoj kući. Ejmi Nili je puštena na slobodu do početka suđenja uz kauciju od 15.000 dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.