Prosize kapsule

Samsung Galaxy Note II u Telenorovim prodavnicama

Telenor je u saradnji sa Samsungom u hotelu Hyatt održao konferenciju za štampu gde je objavio da će novi Samsung Galaxy Note II od 1. decembra biti dostupan u njihovim radnjama. Uz paket Prenesi premium XL ovaj mobilni uređaj moći će se kupiti po ceni od jednog dinara uz neograničen internet i SMS poruke.

Svi korisnici imaće mogućnost da se na Telenorovom sajtu prijave unapred za ovaj telefon, a prvih deset će uz njega dobiti i Samsung bežični Audio dock na poklon.

Ovaj telefon poseduje HD Super Amoled ekran od 5,5 inča, tanje i lakše kućište od prethodnog modela i ekran formata 16:9. Takođe poseduje moćni četvorojezgrični procesor sa 1.6 GHz uz HSPA Plus ili 4G LTE tehnologiju. Glavna kamera ima 8, a pomoćna 1.9 megapiksela i obe kamere mogu da prave snimke u HD rezoluciji.

Platforma koja pokreće ovaj telefon je Android 4.1 Jelly Brean. Naravno, uz uređaj se dobija i  Pen olovka, sa poboljšanim dizajnom u odnosu na Galaxy Note I, i na njoj su integrisane brojne funkcije i aplikacije koje će svakodnevne zadatke učiniti lakšim i intuitivnijim. Air View, na primer, je opcija koja dopušta korisnicima da pregledaju sadržaj bez njegovog otvaranja i mogućnost da brzo pretraže i pregledaju veće kolićine informacija.

Jednom rečju novi Galaxy Note II je više od mobilnog telefona.

Samsung Galaxy Note II

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar