Prosize kapsule

Pokušala da ubije ljubavnika velikim grudima

Nemački advokat Tim Šmit iz Dortmunda optužio je nedavno svoju devojku za pokušaj ubistva, tvrdeći da ga je pokušala ubiti svojim bujnim grudima.

Tridesettrogodišnja Franciska mogla bi biti kriva što je svoje grudi “šestice”, iskoristila kako bi ubila nemačkog advokata. Međutim, ona tvrdi da je u pitanju bila seksualna igrica kao i da je njen momak sve vreme bio svestan, prenosi “Jutarnji list”.

Šmit je pak u svom svedočenju naveo da je situacija bila mnogo ozbiljnija.

“Sedela je na meni gola, a ja sam ljubio njene grudi. Iznenada, zgrabila je moju glavu i gurnula je između svojih grudi svom snagom”, rekao je Šmit pred sudom.

On je objasnio da se jedva izvukao iz njenog “zagrljaja” nakon čega je nag istrčao iz kuće i zatražio pomoć od komšija koji su pozvali policiju.

“Očito je da me je nameravala ubiti. Čak mi je to i priznala preko telefona. Pitao sam je zašto je htela da me uguši svojim grudima a ona mi je rekla: ‘Dušo – htela sam da tvoja smrt bude najugodnija moguća,’ tvrdi advokat.

Prema njegovim rečima, tokom četiri godine imali su skladnu vezu. Problemi su počeli kada se on zaposlio kao advokat, nakon čega su se preselili u Unu, gde Franciska nije mogla naći redovan posao.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.