Prosize kapsule

Pet stvari koje devojke ne podnose na muškarcu

Kada se oblačimo, osim što garderobu naravno treba birati prema udobnosti i onom u čemu se lepo osećamo, treba razmisliti i kakav ćemo utisak ostaviti na druge. Konkretno u ovom slučaju govorimo o detaljima koje devojke primećuju, a muškarcima se ponekad čine kao nebitne sitnice.

Možda to i jesu sitnice i najverovatnije je da to nije bitno, ali ako je prvi utisak u pitanju onda ti dajemo savete šta da nikako ne oblačiš ukoliko si odlučio da impresioniraš devojku.

Idemo redom!

Potkošulje

Naravno da i devojke nose potkošulje i to je stvar koja je potrebna u hladnijim danima. Međutim, ako je ikako moguće probaj da ih izbegavaš ispod majica koje se provide, naročito ako je u pitanju majica sa kratkim rukavima. Ako se radi o potkošulji ispod košulje ili nekog tanjeg džempera, apsolutno izbegavaj potkušulje bez rukava i koristi običnu jednobojnu majicu sa kratkim rukavima u tu svrhu.

Veruj nam, obične bele potkošulje bez rukava devojkama daju asocijaciju na dedice. Ne želiš da nekog podsetiš na dedicu, sigurni smo. Ako već mora – neka ne bude bela!

Košulje sa kratkim rukavima

Ne znam zašto ali bukvalno svaka devojka sa kojom sam pričala se grozi košulja sa kratkim rukavima i od nedavno se može čuti za momka u takvoj košulji da je „Šešelj style“. Još ako su one šire…

Zaista ne znam zbog čega su te košulje toliko omražene kod devojaka, ali tako je. Prema tome za toplije dane i ispod džemperaka i prsluka košulje kratkih rukava zamenite majicom ili dugim rukavima. Košulja kratih rukava – nikako!

Bele gaće

Naravno, ne bilo kakve bele gaće, nego one koje brižne mame i bake kupuju svojim sinovima. To nikako! Kao što ni muškarci ne vole da vide devojku u običnim „bubrežarama“ tako isto i devojke ne vole da vide momka u istom tom autfitu. Ne bežim od činjenice da takav donji veš zna da bude udoban, ali u tom slučaju neka se koristi isključivo danima kada ga niko osim vlasnika neće videti. I najšarenije gaće su bolje od „maminog izbora“, veruj!

Pederuše

I u ovom slučaju se ne odnosi na sve muške torbice poznatije kao „pederuše“. Postoji dobar broj muškaraca kojima je zgodnije da stvari nose na jednom mestu nego po džepovima pa su iz naftalina devedesetih izvukli one kretenske, u glavnom marke „Champion“ i opasali ih oko struka.

Jeste da je zgodno i sve je na jednom mestu, ali pobogu! Postoje drugi načini i druga rešenja. Pa čak i da su džepovi džombasti, pa čak i da novac ne držite u novčaniku, izgleda muževnije od „Champion“ pederuše.

Neuredni nokti

Ukoliko postoji problem sa grickanjem noktiju, onda je to druga stvar. Međutim, prljavi i neuredni nokti su sigurno jedna od stvari kojom definitivno odbijate devojke. Mnogo devojaka (isto kao muškarci u obrnutom slučaju) obraća pažnju na ruke kod suprotnog pola, a na rukama su naravno i nokti.

Nije potrebno ići na manikir kako bi ruke delovale uredno i čisto, dovoljno je samo malo obratiti pažnju – ukoliko su jako suve, namazati ih kremom za ruke makar jednom dnevno; ukoliko se previše znoje, potrebno je što češće prati kako se prašina i nečistoće ne bi skupljale ispod noktiju; a ako postoje ozbiljnije zanoktice i slični problemi, bolje je otići i na manikir nego imati rane pored noktiju.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

7 komentara na “Pet stvari koje devojke ne podnose na muškarcu

 1. Hvala Vam što ste podelili vaša iskustva i zapažanja sa nama,mada moram da priznam da sam malo drugačije zamišljao ovaj tekst.Na samom početku,košulje kratkih rukava ,su vrlo popularne, i nose ih mnogi “muškarci sa stilom”kako u neobaveznoj tako i u poluelegantnoj varijanti-ne vidim u čemu je problem.Uvek nosim sa sobom torbicu,jer zamislite situaciju u kojoj muškarac ulazi u kafić ili restoran,a zatim iz džepova vadi telefon,novčanik ,ključeve,cigrete i sl. Ima lepih kožnih za več.izlaske i onih klasičnih -sportskih za svaku priliku.Jedino se slažem sa Vama u pogledu konstatacije o održavanju higijene i ličnog izgleda,jer čim muškarac počne da zanemaruje te stvari,stiče se utisak,da previše ne mari za svoju izabranicu, a sigurno da i one ne gledaju blagonaklono na takve stvari …..

 2. Sve ste u pravu drugari u vezi ovoga,samo sto se ne bih slozio oko kosulje,ako je dobra(znaci stvarno dobar dezen),onda ne vidim neku losu stranu toga,a za ostalo je vecinski kako ste napisali!

 3. Sonja mogla bi da napises jedan clanak o modnim kombinacijama za novaka 😀 i okacis neke slike, volim da cujem predloge lepseg pola 😉

 4. Licno ne nosim “pederusu” jer nemam toliko stvari, ne pusim, nemam auto, pa mi nije tolika guzva po dzepovima, ali stvarno ne vidim gde je problem, i ne slazem se da to spada u stvari koje devojke ne podnose na muskarcu. Pre bih rekao da je u pitanju tvoja licna averzija prema ovoj vrsti torbica.
  Isto mislim i o kosuljama sa kratkim rukavima.
  Ocekivao sam mnogo bolji tekst kad sam video naslov…

 5. Istina je sve što si napisala. Bivši imao bijele gaće i samo 3 para bokserica “za posebne prilike”. Užas. A muške torbice bilo koje varijante osim ruksaka i torbe za trening su bože pomozi.

 6. Za sve ste u pravu…..kada vidim momke sa pederusama meni se smuci…
  izgledaju mi kao dizelasi ili kao da su se sada vratili sa tezge na pijaci….
  Kosulje kratkih rukava su i meni odbojne…..ne znam zbog cega….
  verovatno zbog toga sto su sa dugim rukavima elegantnije……