Prosize kapsule

Debljina je bitna

Veličina je bitna. Veličina nije bitna. Veličina je bitna u nekim situacijama. Čekaj, veličina penisa ili vagine? Pazi, nema velike vagine, ima samo malih penisa. Ne, naprotiv. Nema malog penisa, ima samo velikih vagina.

Ovo je rekonstrukcija suštine o veličinama relevantnim u krevetu. Sve je danas usmereno na veličinu. Izgleda kao da nam nikada nije dovoljno. Uvek tražimo više i više. Najtužnije je što to čak i nije naše mišljenje, već je reč o kriterijumima koje nam nameće okolIna. Pornići tu svakako igraju veliku ulogu. Nezadovoljni smo samim sobom i takmičimo se sa drugima, često ih čak i ne poznajući. Želiš da budeš kuratiji od svih njenih bivših? Naravno da želiš, želiš da budeš najbolji, da te zapamti za ceo život. Ali, da li ti je to zaista potrebno? Da li je ona zadovoljna vašim seksom? Jeste. U čemu je onda problem?

Problem je u nerazumevanju funkcionisanja anatomije ljudskog tela.

Većina muškaraca smatra da je kod penisa najvažnija njegova dužina. Većina muškaraca koji imaju kratak i debeo penis smatraće da imaju mali penis.

Da budemo jasni: ako imaš kratak penis, to nikako ne znači da je on mali. Naprotiv.  Istraživači Masters and Johnson došli su do zaključka prema kojem veličina penisa nije bitna, bez obzira da li govorimo o debljini ili dužini.

Vagina se, kažu oni, prilagođava dimenzijama penisa, a nedavna istraživanja obavljena na Univerzitetu u Texasu pokazala su da je većini žena debljina mnogo važnija od dužine penisa. Čak je 45 od 50 žena navelo je da je debljina mnogo važnija za njihovo zadovoljstvo u krevetu.

Ok, da li je penis onda moguće podebljati, pitaš se ti sada?

Recimo da jeste. Jedna od varijanti je operativni zahvat, koji podrazumeva da se iz donjeg dela trbuha izvade masni slojevi i ubrizgaju u penis. Protivnici takvih zahvata tvrde kako se priroda verovatno već sama pobrinula za masnoće u penisu, te da se sa tim ne treba igrati.

“Uradi sam” opcija, za koju niko ne garantuje da je uspešna, je samozadovoljavanje. Navodno, trajnim samozadovoljavanjem moguće je postupno dostići veću debljinu penisa. Razlika nije enormna, ne možeš očekivati čuda, ali drkanjem se žile napune krvlju, a neprestano punjenje vena, logično će dovesti do podebljanja. Nakon nekog vremena, takvo proširenje vena postaće trajno. Međutim, takva metoda, odnosno njeni rezultati, vrlo su upitni, tako da je nemoj uzimati zdravo za gotovo.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Debljina je bitna

  1. Ako neko nije zadovoljan veličinom znamo čega, neka ne očajava. Penis se može povećati vežbama, i to čak i primetno. Mnogo više na tu temu možete videti na forumu : penis.velicinajebitna.in.rs