Prosize kapsule

Cirih: Grad pravi posebne kutije za prostituciju

Švajcarski grad Cirih napraviće seriju posebnih “kutija za seks” od sledećeg avgusta, koje će pružati sklonište od pogleda prostitutkama i njihovim klijentima – ljubiteljima seksa u autu.

Ove kutije podsećaju na garaže i dovoljno su velike da se u njih parkira automobil. Biće dovoljno mesta za 30 prostitutki i njihovih “mušterija”.

Jedna od motivacija za ovakav poduhvat bila je činjenica da su se mnogi građani bunili što prostitutke svoje usluge nude na ulicama. Ovako će prostitutke čekati svoju klijentelu svaka pored svoje “kutije za seks”. Tako će uštedeti vreme koje bi provele u prevozu i potencijalno efikasnije raditi svoj posao.

Svaka od žena koje će raditi u “kutijama” moraće da ima medicinsku potvrdu i osiguranje, kao i plaćenu taksu za licencu. Uz to, svake radne noći, moraće da ubace po pet švajcarskih franaka u mašinu za beleženje početka radnog vremena.

Građani su na nacionalnom referendumu dali “zeleno svetlo” za pravljenje kutija prošlog marta, a instalacija istih odobrena je u gradskoj skupštini ove nedelje.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.