Prosize kapsule

Philips Gioco 278G4

Pasivni 3D i 1080p rezolucija na 27 inča dijagonale zaslužni su i za nešto nižu cenu, prilagođenu ciljanoj grupi kupaca

Philips je predstavio zanimljivi 27-inčni monitor za kućne korisnike, ponajpre za ljubitelje multimedije i igranje igrica. Monitor Philips Gioco 278G4 ima AH-IPS matricu pune HD rezolucije, podršku za pasivni 3D, kao i tehnologiju Ambiglow, već viđenu na nekim Philipsovim televizorima pod nazivom Ambilight.

Tehnologiju čini skup LED dioda na poleđini kućišta koje osvetljavaju zid iza monitora bojama u skladu sa sadržajem koji se prikazuje na ekranu i na taj način doprinose ugođaju i smanjuju naprezanje očiju u slabije osvetljenim prostorima. Ambiglow je moguće namestiti i na statično belo svetlo (6500 K), što bi moglo zanimati one koji vole raditi za računarom noću bez upaljenog svetla.

Monitor ima i nekoliko profila za određene žanrove igara (FPS, RTS i Racing), koji podešavaju parametre slike optimalne za pojedine naslove, dok ostale specifikacije uključuju dinamički kontrast od 20.000.000 : 1, vreme odziva 7 ms, osvetljenje od 250 cd/m2, kao i mogućnost prikaza 16,7 miliona boja. Philips je u uređaj implementirao i dobru ponudu konektora – tu su četiri USB 3.0 priključka, tri HDMI ulaza, VGA konektor i HDMI audio izlaz. Cena ovog zanimljivog monitora je 319,99 funti.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.