Prosize kapsule

Amerikanci žele da grade Zvezdu smrti

Grupa Amerikanaca pokrenula je peticiju za izgradnju Zvezde smrti, znameniti svemirski objekat iz serijala “Star Wars”. Pokretač kampanje, Džon D, tvrdi da bi izgradnja Zvezde smrti i inter-stelarnog oružja viđenog u filmu “Ratovi zvezda” dodatno učvrstila nacionalnu bezbednost i stvorila brojna radna mesta.

Američki zvaničnici biće prisiljeni da počnu da razmišljaju o izgradnji Zvezde smrti, sve zajedno sa laserom dovoljno moćnim da uništi bilo koju planetu, ukoliko peticija dobije više od 25.000 digitalnih potpisa do 14. decembra.

Džon je peticiju pokrenuo ovu peticiju na zvaničnom sajtu Bele kuće zahtevajući da radovi počnu u naredne četiri godinhe.

„Svi koji ostave svoj potpis ovde traže od vlade da obezbedi finansijska sredstva i započne izgradnju Zvezde smrti do 2016. godine. Fokusiranjem naših odbrambenih resursa u sistem svemirske odbrane i dominacije obezbedićemo brojne poslove u sferama poput inženjerstva, izgradnje, svemirskog istraživanja i što je najvažnije – učvrstićemo nacionalnu bezbednost“.

Peticiju je do sada potpisalo 3.547 osoba.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Amerikanci žele da grade Zvezdu smrti

  1. Pingback: Amerika ipak ne gradu Zvezdu smrti | Muški magazin - M@N!